Sulje
Toimitusmaksu alk. 7 € Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia! Löydät tältä sivulta tietoa siitä missä ja miten käsittelemme ja pidämme henkilötietojasi turvassa, kun asioit kanssamme. Jos sinulla herää asiasta vielä lisää kysymyksiä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerromme mielellämme lisää tietosuojakäytännöistämme. 


Pikalinkit:


Kuka valvoo henkilötietojasi?

Markkinointi
Asiakaspalvelu
Kilpailut
Kehittäminen ja parantaminen
Lain vaatimien velvollisuuksien täyttämien
Evästeet
Tietojen kerääminen

 

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Leijona Group Oy sekä sen emoyhtiö Fristads Kansas Group toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. 

Leijona Group (”Hejco”)
Satellittikatu 5
57210 Savonlinna

Osakeyhtiörekisteri:
Leijona Group Oy
Y-tunnus: 0949961-0
Valtuutettu edustaja: Roope Lehtonen
ALV-rekisterinumero: FI09499610


Missä tietojasi säilytetään?
Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti.

ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa Hejco käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.


Kenellä on pääsy tietoihisi?
Tietojasi voidaan jakaa Fristads Kansas Group-konsernin sisällä (katso Fristads Kansas konseriin kuuluvat yhtiöt osoitteesta https://www.fristads.com/fi-fi/osa-fristads-kansas-konsernia). Paikallinen Leijona Group Oy (”Hejco”) toimii henkilötietojen käsittelijänä, joka käsittelee henkilötietoja ruotsalaisyhtiön puolesta.

Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Leijona Group tai Fristads Kansas-konsernin ulkopuoliselle osapuolelle. Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. Löydät kussakin prosessissa käytettävät kolmannet osapuolet alta.


Mikä on käsittelyn oikeudellinen peruste?
Sinulta keräämiemme henkilötietojen käsittelyn osalta ilmoitamme jokaisessa tapauksessa, onko henkilötietojen ilmoittaminen lakisääteistä vai vaaditaanko sitä sopimuksen solmimiseen sekä onko henkilötietojen ilmoittaminen pakollista ja mitä henkilötietojen ilmoittamatta jättämisestä mahdollisesti seuraa.


Mitä oikeuksia sinulla on?
 

Oikeus saada nähtäväksi: 
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä yhtiöön Leijona Group (”Hejco”), joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.


Oikeus siirrettävyyteen: 
Aina, kun Leijona Group (”Hejco”) käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle rakenteisesti, yleisesti käytetyn käytännön mukaan ja konelukuisessa muodossa siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.


Oikeus oikaisuun: 
 
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. 


Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa Leijona Groupin (”Hejco”) käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta

*sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
*sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain
*sinulla on maksamaton velka Leijona Groupille (”Hejco”), maksutavasta riippumatta
*sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana
*velkasi on myyty kolmannelle osapuolelle viimeisten kolmen vuoden aikana tai yhden vuoden aikana edesmenneiden asiakkaiden osalta
*luottohakemuksesi on hylätty viimeisten kolmen kuukauden aikana
*jos olet tehnyt ostoksia, säilytämme ostoon liittyvät henkilötietosi kirjanpitosäännösten perusteella


Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi:
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:

* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
* olemalla yhteydessä rekisterin pitäjään tai Leijona Group (”Hejco”) asiakaspalveluun
* estämällä sähköpostitse saapuvat markkinointiviestit sähköpostin alaosasta löytyvästä linkistä


Oikeus rajoitukseen:
Sinulla on oikeus pyytää, että Leijona Group (”Hejco”) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:

* Jos kiellät Leijona Groupin (”Hejco”) oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, Leijona Group (”Hejco”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä oikeutetun edun varmennuksen aikana.
* Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, Leijona Group (”Hejco”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.
* Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.
* Jos Leijona Group (”Hejco”) ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.


Miten voit toteuttaa oikeuksiasi?
Suhtaudumme tietosuojaan vakavuudella ja siksi olemme koonneet yhteen erityisen asiakaspalvelutiimin, joka hoitaa yllä mainittuihin oikeuksiisi liittyviä asioita. Tavoitat heidät aina osoitteesta asiakaspalvelu@hejco.com.


Tietosuojavastaava:
Olemme nimittäneet erityisen tietosuojavastaavan varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään jatkuvasti avoimella, virheettömällä ja laillisella tavalla. Tietosuojavastaavaan voit ottaa yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@hejco.com kirjoittamalla aihekenttään ”Tietosuoja-asia”.


Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 
Jos mielestäsi Leijona Group (”Hejco”) käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.


Tietosuojakäytäntömme päivitykset:
Voi olla, että meidän pitää päivittää tietosuojakäytäntöäsi. Tietosuojakäytännön uusin versio löytyy aina verkkosivultamme. Ilmoitamme tietosuojakäytännön materiaalisista muutoksista, kuten henkilötietojesi käyttötarkoituksista, valvojan henkilöllisyydestä tai oikeuksistasi.

 


Ostaminen Leijona Groupin (”Hejcon”) verkkokaupoissa


Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme online-tilaustasi yhtiön Leijona Group (”Hejco”) käsittelemällä tilauksiasi ja palautuksiasi online-palveluissamme ja lähettääksemme sinulle ilmoituksia toimituksen tilasta tai mahdollisista ongelmista tuotteidesi toimituksessa. 

Käytämme henkilötietojasi maksujesi hallinnoimiseen.

Käytämme tietojasi myös tuotteisiin liittyvien reklamaatioiden ja takuuasioiden käsittelyyn.

Henkilötietojasi käytetään, jotta voimme tunnistaa sinut ja varmistaa, että ikäsi oikeuttaa sinut online-ostoksiin, sekä osoitteesi vahvistamiseksi ulkoisilta kumppaneilta. 

Haluamme tarjota sinulle erilaisia maksuvaihtoehtoja ja teemme analyysejä, mukaan lukien maksuhistoriasi ja luottotietojen tarkistukset, selvittääksemme, mitkä maksutavat ovat sinulle mahdollisia. 


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Keräämme seuraavia henkilötietoja

* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, y-tunnus ja alv-numero
* maksutiedot ja maksuhistoria
* luottotiedot
* tilaustiedot
* ostoshistoria


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle, kuten Svea-maksupalvelulle sekä DIBS-maksupalveluille välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; yrityksille osoitteesi vahvistamiseksi, viestintätoimistoille tilausvahvistuksen lähettämiseksi, varasto- ja jakelutoimittajille tilauksesi toimituksen yhteydessä. Maksupalveluiden toimittajille maksuasi varten. Luottotietoyrityksille tunnistamista ja luottotarkistuksia varten, sekä perintäyrityksille.

Huomaa, että monilla näistä vastaanottavista yrityksistä on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Leijona Group (”Hejco”) pystyy hallinnoimaan tilaustasi ja toimittamaan sen sinulle.


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet aktiivinen jäsen.


Automatisoitu päätöksenteko:
Kun haet maksutavaksi luottoa, suorittaa ulkopuolinen maksupalvelun tuottaja automatisoidun päätöksenteon luottohakemuksesi perusteella. Sinulla on oikeus ilmaista näkemyksesi ja kyseenalaistaa päätös henkilökunnan jäsenelle.

 

 

Markkinointi

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle etuja markkinointitarkoituksessa, tietoa kyselytutkimuksista sekä kutsuja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse.

Optimoidaksemme kokemuksesi toimitamme sinulle asianmukaista tietoa, tuotesuosituksia, muistutuksia ostoskoriisi jääneistä tuotteista sekä yksilöityjä etuja. Kaikki nämä palvelut perustuvat aiempiin ostoksiisi, klikkauksiisi ja meille antamiisi tietoihin.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja 

* yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postinumero sekä käyttäytymistietoon perustuvat tiedot
* klikkaamasi tuotteet ja edut sekä mainokset
* ostoshistoria
* navigointisi ja klikkauksesi sivustolla


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; mediatoimistoille ja teknisille toimittajille fyysisen ja digitaalisen suoramarkkinoinnin jakelua varten. 

Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Leijona Group tai Fristads Kansas-konsernin ulkopuoliselle osapuolelle. 


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi suoramarkkinoinnin. Tämä ei koske postitse lähetettävää markkinointimateriaalia (kuvastot mukaan lukien), joka lähetetään sinulle oikeutetun etumme perusteella.


Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltää suoramarkkinointi.

Niin tehdessäsi Leijona Group ("Hejco") ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia suoramarkkinointietuja tai tietoja.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:
* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@hejco.com. 


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi suoramarkkinointiin, kunnes peruutat lupasi. 

Sähköpostimarkkinoinnissa emme pidä sinua enää aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköpostiviestiä kuluneen vuoden sisällä. Poistamme epäaktiivisia sähköpostiosoitteita säännöllisesti käytöstä rekisterissämme.

 

 

Asiakaspalvelu


Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme kyselyitäsi sekä käsitelläksemme tuotteisiin liittyviä reklamaatioita, takuuasioita ja tekniseen tukeen liittyviä asioita sähköpostilla, chatissa, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa.

Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi on ongelma.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot

* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* maksutiedot ja maksuhistoria
* luottotiedot
* tilaustiedot
* ostohistoria
* markkinointiviestintää kohti tapahtuneet toimenpiteet, kuten klikkaukset
* verkkosivuillamme tekemäsi vierailut ja tapahtumat
* kaikki asiaan liittyvä kirjeenvaihto


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Jos olet Aasian alueella oleva asiakas, tietosi siirretään ulkoiselle asiakaspalveluyhtiöllemme.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu yhtiön Leijona Groupin (”Hejco”) oikeutettuun etuun.


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi, kunnes sille ei ole enää lain tai muun määräyksen vaatimaa velvoitetta.

 

 

Kilpailut


Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käsittelemme tietojasi, kun osallistut kilpailuihimme. Henkilötietojasi käytetään, jotta Leijona Group (”Hejco”) voi ottaa yhteyttä osallistujiin kilpailua koskevissa asioissa, ennen ja jälkeen tapahtuman, kilpailijoiden tunnistamiseksi, kilpailijoiden iän varmistamiseksi, voittajiin kohdistuviin yhteydenottoihin ja palkintojenjaon toteuttamiseksi.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja

* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* kilpailussa annetut tiedot


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; kuljetusyhtiöille palkintojen toimittamista varten sekä mahdollisille palkinnon toimittaville kumppaneille.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat osallistuessasi kilpailuun.


Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn. Niin tehdessäsi Leijona Group (”Hejco”) ei pysty tarjoamaan sinulle edellä mainittuja palveluita.


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi markkinointirekisterissä, kunnes peruutat lupasi.

 

 

Kehittäminen ja parantaminen


Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme tietoja arvioidaksemme, kehittääksemme ja parantaaksemme kaikille asiakkaille suunnattuja palvelujamme, tuotteitamme ja järjestelmiämme. Tämän vuoksi emme analysoi tietojasi henkilökohtaisella tasolla, vaan kaikki tietojen käsittely tapahtuu niin, että nimet on poistettu.

Tämä sisältää analysoinnin, jonka avulla voimme tehdä palveluistamme käyttäjäystävällisempiä. Voimme esimerkiksi muokata käyttäjän käyttöliittymää niin, että tiedon virtaa yksinkertaistetaan. Voimme myös korostaa asiakkaidemme digitaalisissa kanavissamme eniten käyttämiä toimintoja ja parantaa IT-järjestelmiä niin, että verkkovierailijoidemme ja yleensäkin asiakkaidemme turvallisuus taattaisiin paremmin.

Analyysien avulla myös kehitetään ja parannetaan jatkuvasti tavaroiden logistiikkavirtaa ennustamalla ostojen, varaston ja toimitusten määrää sekä resurssiemme kapasiteettia kestävän kehityksen näkökulmasta sujuvoittamalla ostoprosesseja sekä aikatauluttamalla toimituksia.

Lisäksi käytämme tietoja apuna uusien myymälöiden ja varastojen suunnittelussa sekä tuotevalikoimamme parantamisessa. 


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos olet antanut tiedot meille:
* asiakasnumero
* käyttäytymistiedot, esim. klikkaukset verkkokaupassamme
* sähköpostihistoria
* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos olet tehnyt ostoksen:
* tilaushistoria
* toimitustiedot
* maksuhistoria

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilötietoja:
* klikkaushistoria
* navigointi- ja selaushistoria
* markkinointiaineistoon tekemäsi toimenpiteet esimerkiksi klikkaukset, viestin avaamiset


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Käytämme verkkosivustojen analysointiyrityksiä asiakkaidemme verkkokäyttäytymisen analysointiin yleisellä tasolla. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, Facebook seurantapikseli, Pardot (sähköpostimarkkinointiohjelmisto), OptinMonster (verkkokaupan popup-ikkunat). Jokaisen palvelun käyttö edesauttaa sinun ostokokemuksesi parantumista ja viestinnän personointia.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme kehittämiseksi sekä parantamiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin pyydät meitä poistamaan tietosi tai estät tietojen käsittelyn.


Oikeutesi kieltää tietojesi käsittely:
Sinulla on oikeus kieltää Leijona Group (”Hejco”) oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@hejco.com. Tilisi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle yllä kuvattuja palvelujamme.

 

 

Lain vaatimien velvollisuuksien täyttäminen

  • Miksi käytämme henkilötietojasi?
    Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lakien ja tuomioistuinten sekä viranomaisten päätösten edellyttämät vaatimukset.

Tämä pitää sisällään henkilötietojesi käytön kirjanpitotietojen keräämiseksi ja vahvistamiseksi kirjanpitosääntöjen mukaisesti.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:
*asiakasnumero
*tilausnumero
*nimi
*postiosoite
*maksun summa
*maksun päivämäärä


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Tietojasi voidaan jakaa Leijona Group-konsernin sekä sen emoyhtiö Fristads Kansas Group-konsernin sisällä (katso Fristads Kansas Group-konserniin kuuluvat yritykset sekä liiketoimintayksiköt täältä: https://www.fristads.com/fi-fi/osa-fristads-kansas-konsernia).

Jaamme henkilötietojasi kirjanpitojärjestelmiä toimittavien IT-yritysten kanssa.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Leijona Group (”Hejco”) pystyy täyttämään lain vaatimat velvollisuutensa.


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi oman maasi kirjanpitosäädösten edellyttämän ajan puitteissa.

 

·     VÄÄRINKÄYTÖN JA RIKOSTEN EHKÄISEMINEN


Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi vahingontorjunnan hallintaan, jotta voimme varmistaa, että ehtoja noudatetaan, sekä havaitsemaan ja ehkäisemään palvelujemme väärinkäytön.

Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä vilpillisen toiminnan tutkimiseen ja ehkäisemiseen analysoimalla ostokäyttäytymistä verkossa.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:
* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
* asiakasnumero
* tilaushistoria
* toimitustiedot
* maksuhistoria


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmansille osapuolille välitettäviä tietoja käytetään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jaamme tietojasi yrityksille poikkeukseen perustuvaa raportointia (Exception Based Reporting) varten.

Tutkittaviin tapauksiin ja väärinkäyttöihin liittyvät tiedot voidaan jakaa vakuutusyhtiöiden, viranomaisten tai paikallisten ja globaalien lainvalvonnan tahojen kanssa tutkimusten suorittamiseksi. Huomaa, että tällaisilla tahoilla on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme väärinkäytön ehkäisemiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen mahdollisten väärinkäyttöjen ja muiden rikkomusten ehkäisemiseksi ja/tai raportoimiseksi.


Oikeus kieltää tietojesi käsittely:
Sinulla on oikeus kieltää Leijona Groupin (”Hejcon”) oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@hejco.com. Tilisi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle palvelujamme.

 

 

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.


Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”. 

Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen.

Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. 

Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.  

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Twitter, Facebook, Instagram ja Youtube, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Yhdistämme evästetunnuksesi kerättyihin henkilötietoihisi vain, jos sellaista tietoa on kerätty järjestelmiimme, olet uutiskirjeemme tilaaja tai olet tehnyt toimenpiteitä verkkokaupoissamme.


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain:

Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme. 

Jos olet uutiskirjeen tilaaja, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme. 

Jos olet asiakkaamme, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme. 


Miten kauan säilytämme tietojasi?
Leijona Group (”Hejco”) ei säilytä evästeissä olevia henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista. Esimerkiksi verkkokaupassa tuotteen lisääminen ostoskoriin on teknisesti riippuvainen evästeiden toiminnasta.

 

 

Tietojen kerääminen


Mitä palveluita tietojen keräämisen käytetään?
Leijona Group ("Hejco") käyttää käyttäjätietojen keräämisen eri kolmannen osapuolen palveluita, joiden avulla toimintaa, viestintää ja esimerkiksi markkinoinnin kohdentamista voidaan personoida sinulle sopivaksi. Olemme luetelleet alle ne palvelut, jotka ovat käytössä tai liitettyinä hejco.fi sekä shop.hejco.com verkkokaupoissa. Lisäksi olemme eritelleet mitä tietoja kyseinen palvelu kerää ja tallentaa.


Google Adwords
Adwords on Googlen hakusanamarkkinointityökalu, jota käytämme verkkonäkyvyytemme parantamiseksi. Kun haet esimerkiksi Hejco hakusanalla Googlen hakupalvelusta näet mainoksemme, joka ohjaa sinut klikattuasi verkkosivuillemme. Tässä yhteydessä selaimeesi asentuu eväste (cookie) tieto, joka seuraa selaintasi kunnes poistat selaimesi evästehistorian. Tieto, johon tätä evästettä käytetään liitetään myös käyttämäämme Google Analytics palveluun, jonka avulla seuraamme eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Jos päädyt ostamaan tällaisen hakusanahaun kautta verkkokaupastamme tuotteita jää tästä jälki Google Analytics palveluun. 


Google Analytics
Google Analytics mittaa verkkosivuillamme hejco.fi sekä shop.hejco.com vierailijoiden toimesta tehtyjä toimenpiteitä, kuten ostoja, vierailtuja sivuja sekä käyttäytymishistoriaa. Google Analytics toimii selaimeen tallentuvalla evästeellä (cookie), jonka avulla käyttäjien tekemiä toimenpiteitä seurataan. Käytämme Google Analytics-palvelua, jotta voimme parantaa asiakkaidemme vierailukokemuksia sekä mitata eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Tällaisia ovat esimerkiksi Google Adwords-palvelussa luodut hakusanamarkkinointikampanjat, sähköpostikampanjat sekä ulkopuolisissa verkkopalveluissa tehdyt kampanjat. 

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Linkedin
Käytämme sosiaalisen median eri kanavia luodaksemme tiiviimpää suhdetta vanhoihin sekä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin. Tällaiset toimenpiteet voivat olla yksinkertaisia kampanjanostoja kohdennetulle asiakasyleisölle, joiden uskomme pitävän tarjoamistamme työvaatteista. Kukin palvelu käyttää omaa seurantapikseliä, joka on asennettu verkkokauppojemme lähdekoodiin. Seurantapikseli on yhden pikselin kokoinen oma pieni ohjelma, joka seuraa esimerkiksi Facebookista tietyn kampanjan kautta verkkosivuillemme tulevia henkilöitä. Tämän kaltainen seuranta auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme ja tarjoamaan relevanttia sisältöä kussakin kanavassa. 

Samanlaista seurantapikseliä käytetään seuraamaan näissä sosiaalisen median kanavissa tehtyjen markkinointitoimenpiteiden rahallista onnistumista. Toisin sanoen, tällaisen seurantapikselin avulla näemme, että kuinka monta maksavaa asiakasta, kuvaston lataajaa tai muuta seurattavaa toimenpidettä on saatu toteutettua kampanjan avulla. 

Hotjar
Hotjar on työkalu, jota käytämme selvittääksemme mitkä verkkosivujemme osat ovat siellä vierailevien henkilöiden mielestä mielenkiintoisia. Hotjarin avulla voimme nähdä lämpökarttoja eri sivuilta niiltä osin, kun vierailijat ovat niitä painaneet, seuranneet hiiren kursorilla tai vierittäneet sivua eteenpäin. Lisäksi Hotjarin avulla saamme käyttöömme käyttäjien toimintoja mallintavia videoita niiltä sivuilta, joita haluamme seurata. Tämän tiedon avulla voimme rakentaa sinua paremmin palvelevia verkkosivuja: sinua kiinnostavaa sisältöä juuri sivun oikeassa paikassa.

Pardot
Pardot on käyttämämme sähköpostiohjelmisto, josta lähetämme uutiskirjeemme, asiakastiedotteet sekä muut asiakkaiden sähköpostiin saapuvat viestit. Pardotissa keräämme käyttäytymistietoa henkilötasolla, mutta hyödynnämme sitä vain ryhmätasolla ymmärtääksemme mikä sisältö on minkäkin lukijaryhmän mielestä kiinnostavaa. Tällaista käyttäytymistietoa ovat esimerkiksi sähköpostin avaukset sekä klikkaukset avatussa sähköpostissa. Pardot tallentaa selamesi evästeeseen (cookie) tiedot niistä klikkauksista, jotka olet tehnyt lähettämistämme sähköposteista ja jotka ovat olleet seurannan piirissä. 

Yleisesti kaikki linkit lähettämissämme sähköposteissa ovat tällaisen seurannan piirissä ja tämä tieto siirtyy myös käyttämäämme asiakastietojärjestelmään, jonka kautta myös myyntiorganisaatiomme sitä hyödyntää. Pardotin pääasiallinen käyttö on puhtaasti markkinointitoimenpiteisiin liittyvää ja käytämme sitä vain tavoittaaksemme asiakkaitamme heille kohdennetun sisällön avulla. Pardot tallentaa tietoja eri asteisesti eri kampanjatyylistä riippuen, kuten etunimi, sukunimi, toimiala, puhelinnumero, sähköpostiosoite, seuraava työvaatteiden ostoajankohta, työntekijöiden määrä sekä kunkin henkilön omia arvostuksia työvaatteiden hankintaprosessissa.

Asiakastietojärjestelmä (CRM)
CRM, eli asiakastietojärjestelmä on järjestelmä, johon tallennamme asiakkaidemme, olemassa olevien sekä uusien potentiaaliset asiakkaiden tietoja, kuten yrityksen nimi sekä yhteystiedot, ostotiedot. Tätä tietoa hyödyntää myyntiorganisaatiomme lisäksi markkinointiosastomme, joka käyttää tietoja sinulle kohdennetun viestinnän rakentamiseen yllä mainitulla Pardot-ohjelmistolla.

 

Miten sinä hyödyt tietojen keruusta?
Opimme jatkuvasti enemmän asiakkaistamme yllä mainittujen analytiikkatyökalujen avulla. Voimme näin tarjota sinullekin juuri sinua kiinnostavaa sisältöä, joka on relevanttia toimialasi, työtehtäväsi tai käyttäytymistietojen perusteella. Samaa tietoa hyväksikäyttäen voimme muokata verkkokauppavierailujasi vastaamaan juuri sinun odotettua käyttökokemusta. Yksinkertainen esimerkki tällaisen tiedon hyödyntämisestä on esimerkiksi verkkosivun sisällön muuttaminen sopimaan toimialaasi: jos työskentelet hoitoalalla saatat nähdä vain hoitoalan tuotteita verkkokaupassamme sen sijaan, että näkisit hotelli- ja ravintola-alan työvaatteita ensisijaisesti.

Tietojen keruu on toimintamme kehittämiseksi elintärkeää, mutta siitä hyödyt myös sinä. Tärkeintä kuitenkin meille on se, että sinä voit asioida kanssamme luottavaisin mielin tietäen, että pidämme huolta yksityisyydestäsi sekä tietoturvastasi. 

 

 

Toimitusmaksu alk. 7 € Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus
Hejco | Leijona Group Oy – Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa (Fashion Center)
Täysversioon | Vaihda Mobiiliversioon
Aloita chat