Tietosuojakäytäntö

Vaalimme yksityisyyden suojaasi! Tältä sivulta löydät tietoa siitä, missä ja miten käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi ollessasi yhteydessä meihin. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi kertoa lisää siitä, miten käsittelemme tietojasi.  

 

Kuka vastaa keräämistämme henkilötiedoista? 

Hejco on osa HejMar AB:ta. HejMar AB on rekisterinpitäjä niiden henkilötietojen osalta, jotka annat oston yhteydessä ja muissa yhteyksissä kanssamme, ja vastaa näiden käsittelystä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

HejMar AB (Hejco)
Y-tunnus 559266-0046 
Katrinedalsgatan 13 A
504 51 Borås
Sweden


Missä henkilötietojasi säilytetään? 

Pyrimme siihen, että henkilötietojasi käsitellään mahdollisimman suuressa määrin Euroopan talousalueella (ETA) ja kaikissa omissa tietotekniikkajärjestelmissämme, mutta niitä saatetaan myös siirtää ETA-alueen ulkopuoliseen maahan (ns. ”kolmanteen maahan”) ja käsitellä siellä. Tiedot siirretään vain vastaanottajamaahan, jossa on riittävä suojaustaso ja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Jos tiedot luovutetaan yhteistyökumppanille palvelua varten Yhdysvaltoihin, tiedot luovutetaan vain yrityksille, joita koskee niin sanottu ”Privacy Shield”, joka on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen sopimus henkilötietojen suojauksesta.


Kenellä on pääsy tietoihisi? 

Tietojasi käytetään etupäässä Hejcon toimesta, jotta voisimme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan ja parantaa kokemustasi yrityksestämme. 

Jotta voisimme tarjota jäljempänä mainitut palvelut ja täyttää velvoitteemme sinua kohtaan asiakkaana, jaamme henkilötietosi yritysten kanssa, jotka toimivat ns. tietojen käsittelijöinä meidän puolestamme. Tiedot luovutetaan vain niihin tarkoituksiin, joihin olemme keränneet tietoja ja vain niille yrityksille, jotka voivat antaa riittävät takeet henkilötietojen turvaamisesta ja yksityisyyden suojasta.

Tarjoamme tietoja ja sisältöä toimittajille ja palveluntarjoajille, jotka tukevat toimintaamme esimerkiksi tarjoamalla teknisiä infrastruktuuripalveluja (kuten verkkokauppa-alustoja, tietotekniikkajärjestelmiä, CRM- ja markkinointijärjestelmiä), analysoimalla, miten tuotteitamme käytetään, toimittamalla ja jakelemalla ostamiasi tuotteita, tarjoamalla maksuja tai suorittamalla kyselytutkimuksia. Emme myy tietojasi eteenpäin kolmansille osapuolille nyt tai jatkossa.

Jos Hejcon omistusoikeudet muuttuvat, saatamme luovuttaa sinua koskevat tiedot uudelle omistajalle.

 

Kauanko säilytämme tietoja?

Säilytämme tietoja, kunnes ne eivät ole enää tarpeen tarjotaksemme hyvän asiakaskokemuksen sinulle tai täyttääksemme sopimuksen mukaiset velvoitteemme. Sinusta saamiamme tietoja (mukaan lukien tiedot maksutapahtumista oston yhteydessä) säilytetään sovellettavan lainsäädännön edellyttämän ajan.

 

Mitä oikeuksia sinulla on?  

Oikeus tutustua tietoihin: 
Sinulla on oikeus pyytää milloin tahansa saada tutustua henkilötietoihin, joita sinusta on tallennettu. Ota yhteyttä Hejcoon jäljempänä mainitulla tavalla. Hejco vastaa sitten viestiisi ja ilmoittaa, mitä tietoja meillä on sinusta.


Oikeus tietojen oikaisemiseen:
 Sinulla on oikeus pyytää mahdollisten virheellisten henkilötietojen oikaisemista sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.  

Oikeus tietojen poistamiseen/”Oikeus tulla unohdetuksi”:
Sinulla on oikeus pyytää, että Hejco poistaa sinua koskevat henkilötiedot, joita käsittelemme. Tätä saatetaan soveltaa seuraavissa tilanteissa:

 • Jos tietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin
 • Jos käsittely perustuu suostumukseesi ja peruutat suostumuksesi
 • Jos käsittely tapahtuu suoramarkkinointia varten, etkä halua enää markkinointiviestejä meiltä
 • Jos etujen vertailun jälkeen ei ole olemassa perusteltuja syitä, jotka menisivät sinun etujesi edelle
 • Jos tietojen poistaminen on tarpeen lakisääteisen vaatimuksen täyttämiseksi

Oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista:
Sinulla on oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista, mukaan lukien profilointianalyyseistä suoramarkkinointitarkoituksiin.

Voit peruuttaa suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:

 • Noudattamalla kaikissa suoramarkkinointiviesteissä olevia ohjeita 
 • Ilmoittamalla Hejcon asiakaspalvelulle, ettet halua enää suoramarkkinointia


Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä:
Sinulla on oikeus pyytää Hejcoa rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:

 • Sinulla on joissakin tapauksissa oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Rajoittamisella tarkoitetaan, että tiedot merkitään niin, että niitä voidaan jatkossa käsitellä vain tiettyihin selkeästi määriteltyihin tarkoituksiin.
 • Oikeus rajoittaa käsittelyä pätee muun muassa silloin, kun rekisteröity pitää tietoja virheellisinä ja pyytää niiden oikaisemista.
 • Jos ilmoitat, että henkilötietosi ovat virheelliset, HejMar AB ("Hejco") ei käsittele kyseisiä tietoja sinä aikana, jolloin henkilötietojen oikeellisuus selvitetään.

 

Yhteydenotto – keneen otan yhteyttä kysymyksissä?

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat rekisteriotteen, peruuttaa suostumuksesi, vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin jne., voit ottaa meihin yhteyttä.

Saat yhteyden Hejcon asiakaspalveluun soittamalla numeroon +46 33 21 17 50 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@hejco.com. 

Oikeus tehdä valitus: 

Jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn ja/tai meiltä saamiisi vastauksiin, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Tietosuojakäytännön päivitykset:

Tietosuojakäytännön viimeisin versio on aina kotisivullamme. Ilmoitamme sinulle myös, jos tietosuojakäytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat siihen, miten säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi.

 

Oston yhteydessä

Miten käytämme henkilötietojasi?

 • Käytämme henkilötietojasi tuotteidemme ja palvelujemme kehittämiseen sekä asiakaskokemuksesi parantamiseen. Voidaksemme luoda räätälöityjä tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia ja sinulle merkityksellisiä, käytämme tietoja, kiinnostuksen kohteita ja vastauksia, jotka perustuvat keräämäämme dataan ja jotka ilmoitat esimerkiksi vastatessasi kyselylomakkeen kysymyksiin.
 • Käsittelemme tietoja ostotottumusanalyyseissä, joissa tarkastelemme käyttäytymistäsi verkkosivustollamme: esimerkiksi sitä, mistä tuotteista olet kiinnostunut jne. Se on keskeisen tärkeää voidaksemme kehittää jatkuvasti käyttäjäkokemusta ja tehdä vierailusi verkkokaupassamme ja sinulle lähettävät viestit mahdollisimman hyviksi ja merkityksellisiksi.
 • Käytämme henkilötietojasi voidaksemme hallinnoida ostojasi ja toimituksia ja suorittaa ne, tarjotaksemme sinulle erilaisia maksuratkaisuja, lähettääksemme toimitusilmoituksia tekstiviestillä, sähköpostilla tai postitse, käsitelläksemme mahdollisia palautuksia sekä käsitelläksemme käyttäjätiliäsi verkkoalustoillamme tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisen kokemuksen.
 • Voimme myös sujuvoittaa kokemustasi esimerkiksi täyttämällä automaattisesti rekisteröintitietosi (esimerkiksi ammattialasi), jos olet jo ilmoittanut sen toisessa yhteydessä ja se on tallennettu CRM-työkaluumme.
 • Voimme käyttää henkilötietojasi kehittääksemme, testataksemme ja parantaaksemme verkkokauppaamme muun muassa suorittamalla kyselyjä, parantamalla asiakaskokemusta ja testaamalla uusia toimintoja.
 • Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle myynninedistämisviestejä ja tarjouksia, julkaistaksemme kilpailujen voittajia, kertoaksemme sinulle tuotteistamme ja uutuuksista sekä ilmoittaaksemme sinulle toimintaperiaatteistamme ja ehdoistamme.
 • Yhteydenpidon yhteydessä ja ottaessasi yhteyttä meihin käytämme myös antamiasi tietoja voidaksemme vastata mahdollisiin kysymyksiisi koskien toimituksiasi tai tilauksiasi.

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen edellä mainittuihin tarkoituksiin tai niin kauan kuin olemme lain mukaan velvollisia tekemään niin. Sen jälkeen henkilötietosi poistetaan.

 

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Keräämme henkilötietoja, jotka lähetät meille tehdessäsi ostoksia Hejcolla sekä verkkokauppamme että muiden kanavien kautta, ladatessasi tuotekuvaston, täyttäessäsi lomakkeen tai osallistuessasi mahdollisiin kilpailuihin. Esimerkkejä tiedoista, joita kerätään oston ja/tai Hejcon tuotteita kohtaan osoitetun kiinnostuksen yhteydessä voivat olla yhteystiedot kuten nimi, asiakasnumero, osoite, sähköpostiosoite, henkilötunnus, puhelinnumero, tilaustiedot, maksutiedot ja maksuhistoria, tehdyt ostot, ostohistoria, käyttäytyminen digitaalisilla alustoillamme sekä vastaukset myynninedistämisviesteihin.

Saatamme myös kerätä joitakin henkilötietoja ulkoisilta tahoilta. Tällaisia ovat esimerkiksi osoitetiedot julkisista rekistereistä ja luottokelpoisuutta koskevat tiedot luottoluokituslaitoksilta, pankeilta tai luottotietoyrityksiltä.

 

Markkinointi

Miten käytämme henkilötietojasi myynninedistämistarkoituksiin? 

Käytämme henkilötietojasi voidaksemme lähettää sinulle räätälöityjä tarjouksia sinua kiinnostavista aiheista, merkityksellistä myynninedistämismateriaalia, tärkeää tietoa, asiakaskyselyjä sekä kutsuja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse.

Kokemuksesi optimoimiseksi annamme sinulle merkityksellistä tietoa, tuotesuosituksia ja muistutuksia siitä, että ostoskorissasi on tuotteita jäljellä. Kaikki näistä palveluista perustuvat aiempiin ostoihisi, klikkauksiisi ja meille antamiisi tietoihin.

 

Millaisia henkilötietoja käsittelemme myynninedistämistarkoituksessa? 

Käsittelemiämme tietoja ovat muun muassa:

 • yhteystiedot, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, postinumerosi
 • klikkaamasi tuotteet ja mainokset sekä klikkaamasi sisältö
 • ostohistoriasi 
 • käyttäytymiseen ja sivustolla liikkumiseen liittyvät tiedot, klikkaukset verkkosivustolla ja muissa digitaalisissa kanavissa
 • vastaukset markkinointiviesteihin

 

Kuka voi käyttää henkilötietojasi? 

Annamme kolmannelle osapuolelle tietoja vain markkinointiimme ja viestintäämme liittyvien palvelujen tarjoamiseksi. Tällaisia tahoja ovat mediatoimistot ja fyysisen ja digitaalisen suoramarkkinoinnin jakeluun erikoistuneet tekniset toimittajat. 

Emme koskaan myy tai jaa tietojasi kolmansille osapuolille myynninedistämistarkoituksessa. 

 

Tietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet:

Keräämme, säilytämme, käytämme ja jaamme hallinnoimiamme tietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvaillulla tavalla: 

 • Suostumuksesi pohjalta, jonka voit peruuttaa ottamalla yhteyttä Hejcon asiakaspalveluun.
 • Siinä määrin kuin se on tarpeen voidaksemme täyttää oikeudelliset velvoitteemme.
 • Suojellaksemme sinun tai muiden perusetuja.
 • Siinä määrin kuin se on tarpeen hyödyntääksemme oikeudellisia etujamme tarjota turvallinen, asiantunteva, varma ja merkityksellinen palvelu käyttäjillemme ja liikekumppaneillemme, mikäli nämä edut eivät ole ristiriidassa sinun etujesi tai perusoikeuksiesi ja -vapauksiesi kanssa, jotka edellyttävät henkilötietojen suojausta.


Oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista:

Sinulla on oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista ja peruuttaa suostumuksesi.

Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista seuraavilla tavoilla:

 • Noudattamalla kaikissa suoramarkkinointiviesteissä olevia ohjeita 
 • Ilmoittamalla Hejcon asiakaspalvelulle, ettet enää halua suoramarkkinointia lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@hejco.com

Säilytämme tietosi suoramarkkinointia varten, kunnes ilmoitat meille, ettet enää halua suoramarkkinointia Hejcolta. Poistamme jatkuvasti toimimattomia sähköpostiosoitteita rekisteristämme.

 

Asiakaspalvelu ja hallinto

Miksi käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelussa? 

Käytämme henkilötietojasi käsitelläksemme pyyntöjäsi, tehdäksemme tilauksia, käsitelläksemme tuotteisiin liittyviä asioita, käsitelläksemme tukiasioita sähköpostilla, chatin kautta, puhelimitse ja sosiaalisen median kautta sekä palautusten, reklamaatioiden tai asiakkuuteen liittyvien asioiden käsittelyyn.

 

Millaisia henkilötietoja asiakaspalvelussa käsitellään?

Käsittelemme kaikkia antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavia:

 • Yhteystiedot kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero 
 • Maksutiedot ja maksuhistoria
 • Luottokelpoisuus 
 • Tilaustiedot 
 • Tilaushistoria 
 • Koot ja mahdolliset mitat
 • Muistiinpanot ja mahdollinen toiminta
 • Milloin ja miten myynninedistämistoimet ovat tapahtuneet, kuten klikkaus kotisivullamme ja tapahtumat
 • Kaikenlainen asiakassuhdetta koskeva yhteydenpito

 

Mitkä ovat henkilötietojesi käsittelyn oikeudelliset perusteet? 

Käsittelemme henkilötietojasi puolustaaksemme Hejcon oikeutettuja etuja ja voidaksemme hallinnoida ostojasi ja toimituksiasi ja suorittaa ne, lähettääksemme toimitusvahvistuksia tekstiviestillä, sähköpostilla tai postitse, käsitelläksemme mahdollisia palautuksia sekä käsitelläksemme käyttäjätiliäsi verkkosivustoillamme tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisen kokemuksen.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi? 

Säilytämme tietojasi, kunnes niitä ei enää tarvita lain mukaan tai kunnes pyydät meitä itse poistamaan tietosi, eikä pyyntösi ole ristiriidassa minkään määräyksen vaatimusten kanssa.

 

Kilpailut

Miten käytämme henkilötietojasi kilpailujen yhteydessä? 

Käsittelemme tietojasi osallistuessasi kilpailuihimme. Henkilötietojasi käytetään, jotta Hejco voisi ottaa yhteyttä kilpailun osallistujiin tapahtumaa ennen, sen aikana ja sen jälkeen, ottaa yhteyttä voittajiin ja jakaa palkinnot.

 

Millaisia henkilötietoja käsittelemme kilpailujen yhteydessä? 

 • Yhteystietoja kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
 • Kilpailussa ilmoitettuja tietoja

 

Kuka voi käyttää henkilötietojasi kilpailujen yhteydessä?

Tarjoamme kolmannelle osapuolelle tietoja vain edellä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi: esimerkiksi kuljetusyrityksille palkintojen toimittamiseksi ja mahdollisille kilpailun yhteistyökumppaneille.

 

Mitkä ovat henkilötietojesi käsittelyn oikeudelliset perusteet kilpailujen yhteydessä? 

Osallistuessasi Hejcon järjestämään kilpailuun henkilötietojesi käsittely perustuu kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamaasi suostumukseen.
Sinulla on oikeus peruttaa suostumuksesi milloin tahansa kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi? 

Säilytämme tietojasi markkinointirekisterissä, kunnes peruutat suostumuksesi.

 

Kehitys- ja parannustyö

Miten käytämme henkilötietojasi kehitystyössä? 

Käytämme tietoja arvioidaksemme, kehittääksemme ja parantaaksemme kaikkia palvelujamme, tuotteitamme ja järjestelmiämme asiakkaitamme varten. Tämän seurauksena emme analysoi tietojasi henkilökohtaisella tasolla, vaan kaikki tietojen käsittely tapahtuu anonymisoiduilla henkilötiedoilla.

Tämä sisältää analyysin, jonka avulla voimme tehdä palveluistamme käyttäjäystävällisempiä. Voimme esimerkiksi mukauttaa käyttöliittymää niin, että tiedonkulku helpottuu. Voimme myös tunnistaa yleisesti käytetyimmät digitaaliset kanavat, joita asiakkaamme käyttävät ja parantaa järjestelmiämme sen kautta.

Analyysiä käytetään myös ostojen määrän ja varaston ennakointiin sekä toimitusten ja kapasiteetin suunnitteluun. Tämän lisäksi käytämme tietoja kehittääksemme ja parantaaksemme tuotevalikoimaamme jatkuvasti. 

 

Millaisia henkilötietoja käsittelemme? 

Jos olet antanut meille alla olevat tiedot, käsittelemme seuraavia: 

 • Yhteystiedot kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
 • Asiakasnumero 
 • Käyttäytymistiedot, esim. klikkaukset verkkokaupassa 
 • Sähköpostihistoria

Jos olet ostanut Hejcolta, käsittelemme seuraavia tietoja: 

 • Tilaushistoria 
 • Toimitustiedot 
 • Maksuhistoria

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilökohtaisia tietoja: 

 • Aiemmat klikkaukset verkkosivustolla 
 • Aiempi liikkuminen sivustolla ja selaushistoria
 • Toimintasi myynninedistämismateriaalissa, esimerkiksi klikkaukset, viestien avaukset

 

Kuka käyttää henkilötietojasi kehitystarkoituksessa? 

Käytämme verkkosivuanalyysipalveluja analysoidaksemme asiakkaidemme käyttäytymistä verkossa yleisellä tasolla. Tällaisia ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Google Ads, Hotjar, Facebook-seurantapikseli, MailChimp (sähköpostimarkkinointi) ja OptinMonster (ponnahdusikkuna verkkokaupassa). Näitä palveluja käyttämällä voimme parantaa ostokokemustasi ja mukauttaa sinulle suunnattua viestintää.

 

Mitkä ovat henkilötietojesi käsittelyn oikeudelliset perusteet kehitystarkoitukseen? 

Henkilötietojesi käsittely palvelujemme kehittämiseksi ja parantamiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

 

Kuinka kauan säilytämme tietojasi? 

Säilytämme tietojasi, kunnes pyydät meitä poistamaan ne.

  

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ja joka palautetaan seuraavan vierailun aikana. Palvelujamme käyttämällä hyväksyt myös evästeiden käytön. 

 

Miten käytämme evästeitä? 

Hejcon verkkokaupassa evästeitä käytetään muun muassa ostoskorin sisällön käsittelyyn. Jos olet estänyt evästeet, et voi tehdä ostoksia verkkokaupassamme, koska ostoskorisi "unohtaa" sisältönsä jokaisen uuden sivulatauksen yhteydessä. Jos et halua tallentaa evästeitä, mutta haluat kuitenkin tehdä ostoksia, voit tehdä sen avaamalla ns. inkognito-ikkunan verkkoselaimessasi ja suorittamalla ostotapahtuman sen kautta. Tällöin kaikki evästeet poistetaan automaattisesti, kun verkkoselain suljetaan. Käytämme evästeitä myös tilastomateriaalina esimerkiksi nähdäksemme, mitä tuotteita vierailija katsoo voidaksemme tarjota automaattisia tuotesuosituksia.

Ostoskorin evästeiden lisäksi käytetään myös istuntokohtaisia evästeitä kirjautumisesi muistamiseksi omilla sivuilla sekä asetuksia varten. Tällaisia asetuksia ovat kielivalinta, maa ja se, onko asiakas yritys- vai yksityisasiakas. Näin et joudu tekemään samaa valintaa joka kerta vieraillessasi Hejcon verkkosivustolla. Myös verkkosivuston ponnahdusikkunat voivat käyttää evästeitä, joilla varmistetaan, että ponnahdusikkuna näkyy vain kerran.

Käytämme Google Analytics-, Google Tag Manager- ja Google Ads -palveluja, jotka asettavat myös evästeitä sen selvittämiseksi, kuinka moni käyttäjä käyttää verkkosivustoa. Tämäntyyppiset evästeet eivät sisällä tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa.

Sosiaalisen median linkit kuten Facebookin ja LinkedInin tykkää-painikkeet lukevat, onko näille sivuilla asetettu evästeitä aiempien vierailujen aikana. Hotjar-analyysipalvelu asettaa evästeitä, jotta voimme tutkia verkkosivuston käyttöä optimoidaksemme ja parantaaksemme asiakaskokemusta. Verkkokaupassa on myös chat-toiminto, joka tallentaa evästeet analyysitarkoituksessa ja henkilökohtaisen palvelun tarjoamiseksi. Kun täytät lomakkeen tai vastaavan jollakin Hejcon verkkosivustoilla tai sosiaalisen median kanavissa, evästettä käytetään tarjoamaan sinulle yksilöity ja henkilökohtainen kokemus ja helpottamaan tulevaa viestintää. Käytämme myös kolmannen osapuolen seurantaevästeitä näyttääksemme sinulle merkityksellisiä mainoksia Hejcon tuotteista muilla verkkosivustoilla/muissa kanavissa.

 

Millaisia henkilötietoja käsittelemme? 

Yhdistämme evästekoodisi henkilötietoihin, jotka olemme keränneet sinusta vain niissä tapauksissa, kun kyseiset tiedot on kerätty järjestelmiimme: esimerkiksi, jos olet uutiskirjeemme tilaaja tai jos olet ladannut tuotekuvaston.

 

Kuka voi käyttää henkilötietojasi? 

Kolmannelle osapuolelle tarjotaan tietoja vain edellä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi. Käytämme analyysityökalua kerätäksemme tilastoja optimoidaksemme verkkosivustomme ja tarjotaksemme sinulle asiaankuuluvaa myynninedistämismateriaalia.

 

Mitkä ovat henkilötietojesi käsittelyn oikeudelliset perusteet? 

Yhdistämme evästeen tiedot henkilötietoihisi vain:

Jos olet kirjautunut tilillesi tai tilaat uutiskirjeitämme, henkilötietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet perustuvat oikeutettuun etuumme. 


Kuinka kauan säilytämme tietojasi? 

Hejco ei tallenna henkilötietoja evästeisiisi. Voit poistaa evästeet helposti tietokoneesi verkkoselaimesta tai mobiililaitteestasi. Evästeiden käyttö- ja poisto-ohjeet löytyvät verkkoselaimesi asetuksista. Voit poistaa evästeet käytöstä tai pyytää ilmoituksen joka kerta, kun uusi eväste lähetetään tietokoneeseesi tai mobiililaitteeseesi. 

Huom.! Jos poistat evästeet käytöstä, et voi käyttää kaikkia toimintoja. Esimerkiksi tuotteen lisääminen ostoskoriin verkkokaupassa on teknisesti riippuvainen evästeiden toiminnasta.

 

Palvelut tiedonkeruuseen

Mitä palveluja käytetään tiedonkeruuseen? 

Hejco käyttää useita eri kolmannen osapuolen palveluja tiedonkeruuseen. Tämä mahdollistaa toiminnallisuuden, viestinnän ja markkinoinnin, jotta viestintä ja sisältö voidaan mukauttaa sinulle sopivaksi. Olemme listanneet alle palvelut, joita käytetään hejco.fi-verkkokaupassa tai sen yhteydessä. Voit myös lukea lisää siitä, mitä tietoja palvelu kerää ja tallentaa.

 

Google Analytics

Google Analytics mittaa ja analysoi aktiviteettia verkkosivustoillamme hejco.fi ja shop.hejco.com, kuten ostoja, sivuvierailuja ja käyttäytymishistoriaa. Google Analytics käyttää evästettä käyttäjäaktiviteetin seuraamiseksi. Käytämme Google Analytics -palvelua parantaaksemme asiakaskokemusta ja mitataksemme markkinointitoimien tuloksia. Tällaisia markkinointitoimia ovat muun muassa hakusanamarkkinointikampanjat, sähköpostikampanjat ja kampanjat, jotka on luotu ulkoisiin verkkopalveluihin, kuten Google Ads. 

 

Google Ads

Google Ads on Googlen hakusanamarkkinointityökalu, jota käytämme parantaaksemme verkkomainoksiamme. Kun kirjoitat esimerkiksi Googlen hakupalveluun hakusanaksi Hejco, näet mainoksemme, joka vie sinut Hejcon verkkokauppaan klikatessasi sitä. Tässä esimerkissä verkkoselaimesi asettaa evästetietoja, jotka seuraavat verkkoselaintasi, kunnes poistat verkkoselaimen evästehistorian. Tiedot, joita tämä eväste käyttää, yhdistetään myös Google Analytics -palveluun, jota käytämme voidaksemme seurata erilaisten markkinointitoimien tuloksia. Jos päätät ostaa jonkin tuotteen tämäntyyppisen hakusanahaun kautta, se jättää myös jäljen Google Analytics -työkaluun. 

 

Facebook/Instagram/YouTube/Linkedin

Käytämme sosiaalisen median kanavia luodaksemme suhteita nykyisiin ja potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin. Tällaisia toimenpiteitä voivat olla kampanjat, jotka on suunnattu tietylle kohderyhmälle, jonka uskomme kiinnostuvan tarjouksestamme. Jokainen palvelu käyttää omaa seurantapikseliään, joka on asennettu verkkokauppamme lähdekoodiin. Seurantapikseliä voidaan kuvailla pieneksi ohjelmaksi, joka seuraa käyttäjää, esimerkiksi Facebookista tietyn kampanjan kautta henkilöihin, jotka tulevat kotisivullemme. Tämäntyyppinen seuranta auttaa meitä ymmärtämään asiakkaitamme paremmin ja tarjoamaan merkityksellistä sisältöä jokaisessa kanavassa. 

Vastaavaa seurantapikseliä käytetään seuraamaan markkinointitoimien taloudellista kannattavuutta sosiaalisen median kanavissa. Toisin sanoen tämäntyyppisten seurantapikselien avulla näemme, kuinka monta ostavaa asiakasta, ladattua tuotekuvastoa jne. kyseinen kampanja on todellisuudessa poikinut. 

 

MailChimp

MailChimp on markkinointityökalu ja sähköpostiohjelma, jonka kautta lähetämme uutiskirjeemme, asiakasviestimme ja muut asiakkaisiin liittyvät sähköpostiviestit/myynninedistämismateriaalin ja muut viestit. MailChimp tallentaa evästeen verkkoselaimeen niistä klikkauksista, joita olet tehnyt lähettämissämme sähköpostiviesteissä ja joita seurataan.  

Yleisesti ottaen kaikki linkit lähettämissämme sähköpostiviesteissä sisältävät kyseisen seurannan. Se, mitä tietoja tallennetaan, riippuu kustakin kampanjasta, mutta tietoja voivat olla esimerkiksi etunimi, sukunimi, ammattiala, puhelinnumero, sähköpostiosoite, seuraava kerta, jolloin suunnittelet ostavasi työvaatteita, työntekijöiden määrä ja se, mikä on tärkeää työvaatteita valittaessa.

 

CRM

Creatio on CRM-järjestelmä, johon tallennamme tietoja nykyisistä ja uusista potentiaalisista asiakkaista, esimerkiksi yrityksen nimen ja yhteystiedot sekä ostotietoa. Myyntiorganisaatiomme, asiakaspalvelumme ja markkinointiosastomme käyttävät näitä tietoja.

 

Käyttäjäkokemuksen parantamiseksi

Opimme jatkuvasti lisää asiakkaistamme edellä mainittujen analyysityökalujen kautta. Tavoitteemme on myös tarjota sinulle aina jotakin merkityksellistä itsesi, toimintasi, ammattisi tai käyttäytymisesi kannalta. Näiden tietojen avulla voimme räätälöidä vierailusi verkkokaupoissamme täyttääksemme odotuksesi käyttäjäkokemuksesta. Yksinkertainen esimerkki on, että kyseisten tietojen käyttö voi muuttaa verkkosivuston sisältöä omaan toimialaasi sopivaksi: jos työskentelet hoitoalalla, voit esimerkiksi vain nähdä verkkokaupan hoito- ja terveysalan vaatteet sen sijaan, että joutuisit etsimään vaatteita useiden toimialojen joukosta.

Tietojen kerääminen on ratkaisevan tärkeää toimintamme kannalta, mutta myös sinä hyödyt siitä. Tärkeintä meille on kuitenkin, että voit luottaa meihin ja tiedät, että välitämme yksityisyyden suojastasi ja turvallisuudestasi.

 

Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi: 31.10.2023.

 

 

Ostoskorisi(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä
Yhteensä: € 0
Kassalle
30 päivän palautusoikeus 30 päivän lasku Maksa turvallisesti SVEAn kautta Tilaa nyt, maksa myöhemmin - valitse SVEA lasku