Sulje
Toimitusmaksu alk. 7 € Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus

Tietoa Hejcosta

Yli 60 vuoden ajan olemme kehittäneet, suunnitelleet ja valmistaneet työvaatteita teille, jotka työksenne huolehditte muista. Me teemme työvaatteita, jotka tekevät työskentelystä helpompaa toimialoilla, kuten hoito- ja terveysala, siivous- ja palveluala sekä hotelli- ja ravintola-ala.

Meidät tunnetaan tuotteidemme korkeasta laadusta sekä pitkästä käyttöiästä, mikä vaikuttaa positiivisesti työvaatteiden kokonaiskustannuksiin. Kestävyys ja hyvä laatu taataan myös ympäristöystävällisillä tuotantotavoilla. Teemme jatkuvaa kehitystyötä laadunvarmistuksen parissa ja pystymme reagoimaan välittömästi pieniinkin muutostarpeisiin. Laatu ei rajoitu meillä vain tuotteen korkeaan laatuun vaan samaa korkeaa laatustandardia vaalimme myös yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

CSR - Kestävä kehitys ja yhteiskuntavastuu

  • Kaikkiaan 90 % Hejcon tuotteista tuotetaan Euroopassa.

  • Emme valmista työvaatteita muiden ihmisten, ympäristön tai elämän kustannuksella - kunnioitamme ihmisoikeuksia ja seuraamme tarkasti kansainvälistä ja kansallista työlainsäädäntöä.

  • Haluamme, että käytännesääntömme perustuvat korkeisiin standardeihin. Siksi olemme perustaneet työskentelystandardimme ILO:n (Kansainvälinen työjärjestö) linjauksiin sekä YK:n ihmisoikeuksien julistukseen pakkotyön, lapsityövoiman käytön, yhdistymisoikeuden, korvauksien, työaikojen, työterveyden- ja turvallisuuden sekä juridisesti sitovien työolojen osalta.

  • Kaikki tuotteidemme tuotantoon, kulutukseen ja loppukäsittelyyn liittyvä toiminta vaikuttaa ympäristöön. Mielestämme vastuullamme on aktiivisesti ja järjestelmällisesti pyrkiä vaikuttamaan prosessiin siten, että siihen saadaan säännöllisiä parannuksia ympäristön kannalta niissä asioissa, joihin voimme vaikuttaa.

CSR-kumppanimme

YK:n Global Compact on maailman suurin kestävyysaloite, jossa on mukana yli 9 000 jäsentä yli 130 maasta. Fristads Kansas Group on ollut jäsenenä jo vuodesta 2015. Fair Wear Foundation (FWF) pyrkii parantamaan tekstiilitehtaiden työehtoja monissa maissa. Järjestö huolehtii siitä, että jäsenyhtiöt työskentelevät kansainvälisten standardien mukaisesti. Fristads Kansas Group on ollut jäsenenä jo vuodesta 2008. Swerea on ruotsalainen teollisen uudistumisen ja kestävän kehityksen tutkimusryhmä.

Kemikaaliryhmät kuuluvat maailman johtavaan Swerea IVF -tutkijaryhmään, jolla on tärkeä tehtävä ruotsalaisessa innovaatiojärjestelmässä. Tämän verkoston kautta saamme uusinta, ajantasaista tietoa kemiallisesta lainsäädännöstä ja kehityksestä. Fristads Kansas Group on ollut jäsenenä jo vuodesta 2008. Accord on viisivuotinen riippumaton sopimus, jonka osapuolina on tuotemerkkejä, jälleenmyyjiä ja ammattiyhdistyksiä.

Sen tarkoitus on tehdä vaatteiden tuottamisesta Bangladeshissa turvallista ja terveellistä. Mukana on 190 tuotemerkkiä ja 1 600 tehdasta. Raportit ovat luettavissa niiden kotisivulla. Fristads Kansas AB on ollut jäsenenä vuodesta 2015 alkaen. IEH:n tavoite on auttaa jäseniään edistämään kohtuullisten työ- ja ympäristöolosuhteiden vaatimista toimittajilta sekä vahvistaa eettisen kaupan tukea yleisellä tasolla. Sverre W Monsen on jäsenenä.

Puhtaan ympäristön puolesta

Suurin osa valikoimistamme täyttää Öko-Tex-standardin 100 vaatimukset. Missään vaatteiden osissa ei ole mitään haitallisia aineita tai haitallisten tuotteiden jäämiä. Olemme kehittäneet laatujärjestelmän ISO 9001 -laatustandardin perusteella. Järjestelmän ansiosta pystymme hyvin suunnittelemaan, valvomaan ja seuraamaan laatutyötämme. ISO 14001 -ympäristösertifiointi tarkoittaa, että pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme, saamaan lisätietoa ympäristövaikutuksistamme ja ottamaan käyttöön uusia ympäristötavoitteita toiminnassamme.

Fristads Kansas Sverige AB on liittynyt FTI:hin, mikä tarkoittaa, että maksamme pakkausmaksut kaikesta pakkausmateriaalista, joita toiminnastamme syntyy. Maksut käytetään pakkausten keräämiseen ja kierrätykseen. Lisäksi noudatamme ylpeinä EU:n REACH-asetusta.

Vastuunottoa jokaisella rintamalla

"Englannin vastuuta tarkoittava sana ”responsibility” tulee latinan sanasta ”respondere”, joka tarkoittaa vastaamista. Nykyään yritysten on yhä useammin kyettävä vastaamaan seuraavankaltaisiin kysymyksiin: Miten yritys toimii yhteiskunnan ja ympäristön parhaaksi? Miten se kohtelee ihmisiä, jotka tekevät töitä yritykselle ja sen kanssa?


”Vastuunsa tuntevan yrityksen on keskityttävä näihin kysymyksiin.”

Me Fristads Kansas Groupissa olemme sitoutuneet vahvasti näihin kysymyksiin. Vuoden 2015 aikana määritimmekin strategiamme uudelleen, jotta voimme tarttua yhä suurempiin haasteisiin. Toimintamme lähtökohtana on yhteiskuntavastuu (Corporate Social Responsibility, CSR), joka vastaa sekä kestävän kehityksen tarpeisiin että yhteiskunnallisiin kysymyksiin (Sustainability and Corporate Responsibility, SCR).

Olemme varmoja siitä, että toiminnallamme voidaan vaikuttaa muuhunkin kuin vain yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Vuoteen 2020 mennessä haluamme tulla tunnetuksi konsernina, jonka nimi yhdistetään innovaatioon, laatuun ja kestävään kehitykseen. Konsernina, joka toimii jatkuvasti tuloksellisesti ja tehokkaasti. Yrityksenä, joka kunnioittaa arvojaan, visiotaan ja vastuullista työtään kestävyyden parissa.


Anders Davidsson
Konsernijohtaja
Fristads Kansas Group

Toimitusmaksu alk. 7 € Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus
Hejco | Fristads Ab – Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa (Fashion Center)
Täysversioon | Vaihda Mobiiliversioon