Toimitusmaksu vain 7 euroa Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus
Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.


Rekisterinpitäjä

Leijona Group Oy (Hejco)
Y-tunnus: 0949961-0
Elimäenkatu 9 A
005100 Helsinki


Rekisteriasioita hoitava henkilö

Jukka Lammi
Puhelin +358 40 413 9009
Sähköposti jukka.lammi@hejco.com


Rekisterin nimi

Hejcon asiakas- ja markkinointirekisteri


Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Hejcon asiakas- tai/ja markkinointirekisterin jäseneksi, ostanut Hejcon verkkokaupasta tavaraa ja/tai osallistuu Hejcon järjestämään tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen.


Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Hejcon asiakas- ja markkinointirekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen ja parantaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden tilausten seurantaan. Rekisteriin tallennetaan myös asiakkaiden kanssa käytyjä puhelinkeskusteluja siltä osin, kuin näitä tietoja on Hejcon oman toiminnan tai rekisterin laadun parantamiseksi tarpeen tallentaa. Tietoja voidaan käyttää Hejcon toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen omissa sekä ulkopuolisissa verkkopalveluissa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Hejcon omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja sellaisenaan ulkopuolisille tahoille. Hejco saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Hejcon asiakassuhteen ylläpitämiseen ja markkinointiin vaadittavien teknisten rajapintojen kautta.

Hejcolla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Hejcon asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@hejco.com tai rekisterinhoitajalle.


Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Yrityksen nimi
Yrityksen Y-tunnus
Yrityksen toimiala
Yrityksen työntekijöiden määrä
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten mahdolliset seurantatiedot
Lisäksi rekisteri saattaa sisältä myös seuraavia tietoja niiltä osin, kuin tietoa on saatettu kerätä.

Yrityksen liiketoimintatiedot
Yrityksen henkilöiden kanssa käydyt puhelinkeskustelut niiltä osin, kuin niiden tallentamiselle on nähty asiakaspalvelun kehittämiseksi tai Hejcon asiakas- ja markkinointirekistereiden kehittämiseksi tarvetta.


Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Hejcon käytössä, paitsi Hejcon käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Hejcon ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Hejcon tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää vahvan kaksiosaisen tunnistautumisen. Rekisteri sijaitsee joko Hejcon omalla salasanasuojatulla palvelimella tai asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen käytetyn yhteistyökumppanin salasanasuojatulla palvelimella.
Toimitusmaksu vain 7 euroa Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus
Hejco | Leijona Group Oy – Elimäenkatu 9 A 7.krs, 00510 Helsinki
Täysversioon | Vaihda Mobiiliversioon
Sulje
  • Käytämme evästeitä palvelun parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää