Toimitusmaksu alk. 7 € Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus

Palautus ja vaihto

Palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta tavaran vastaanottamisesta. Edellytämme, että tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen. Lähettäkää palautus aina tavallisena postipakettina ja liittäkää mukaan pakkauslista tai laskukopio. Postiennakolla tai ilman postimaksua palautettuja lähetyksiä emme lunasta. Palautuksen perilletulon varmistamiseksi muistattehan säilyttää paketin lähetystiedot. Palautetusta tuotteesta lähetämme hyvityslaskun.

 

Emme valitettavasti lähetä palautuslomakkeita jokaisen lähetyksen mukana, koska pyrimme aktiivisesti karsimaan ympäristörasitteita kaikessa toiminnassamme. Voit ladata palautuslomakkeen itsellesi tästä linkistä.

 

VAIHTAMINEN

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen palauta alkuperäinen tuote ja tee uusi tilaus uudesta tuotteesta.

 

REKLAMAATIO

Reklamaatiotapauksissa ottakaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme numerosta 020 336 048, niin hoidamme palautuskulut puolestanne. Huomioittehan, että emme lunasta postiennakolla tai ilman postimaksua palautettuja reklamaatiolähetyksiä. Liittäkää reklamaatiopalautuksen mukaan laskukopio tai pakkauslista sekä kuvaus virheestä, jotta asian käsittely onnistuisi sujuvasti.

Toimitusmaksu alk. 7 € Turvalliset maksut Nopea toimitus Eettinen valmistus
Hejco | Leijona Group Oy – Elimäenkatu 9 A 7.krs, 00510 Helsinki
Täysversioon | Vaihda Mobiiliversioon
Sulje